تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730

آموزش تنظیمات کلید حافظه تلفن 7730

اگر می خواهید تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730 را انجام دهید حتما تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

برای اطلاع از سایر تنظیمات سانترال 824 و دیگر مدل های سانترال پاناسونیک می توانید از مقالات آموزشی فون سیستم که به صورت کاملاً عملی تهیه شده اند، استفاده نمایید.

 

تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730

یکی از مهم ترین قابلیت های تلفن های هایبرید را می توان استفاده از کلید های قابل برنامه ریزی دانست.

این کلید ها بر روی مدل های مختلف تلفن هایبرید وجود دارند و از آن ها می توان برای مدیریت بهتر تماس ها و همچنین دسترسی سریع تر به برخی از داخل ها یا شماره های خارجی استفاده نمود.

بر روی هر کدام از این کلید های حافظه می توان شماره ی یک داخلی، خط شهری، گروهی از داخلی ها و … را قرار داد تا کاربر بتواند فقط با فشار دادن یک کلید در کوتاه ترین زمان ممکن با مقصد و هدف خود تماس بگیرد.

در قسمت 4-2 نرم افزار یعنی همان Flexible Buttons که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید می توان تنظیمات و برنامه ریزی های مختلف کلید های حافظه بر روی تلفن های 7730 و 7735  و هر تلفن هایبرید دیگر را به عنوان داخلی های دستگاه انجام داد.

 

تنظیمات تلفن 7730

 

برای اجرای تنظیمات کلید های حافظه تلفن سانترال 7730 بهتر است بدانید که تلفن های آنالوگ یا بی سیم، بر روی خود کلید های برنامه ریزی ندارند و این قسمت فقط مخصوص تلفن های هایبرید متصل شده به دستگاه سانترال 824 می باشد.

تمامی کد هایی که در این قسمت توضیح داده می شود را بدون نیاز به نرم افزار نیز بر روی خود گوشی های تلفن برنامه ریزی نمود.

به صورت پیش فرض بر روی کلید های حافظه ی تلفن های هایبرید 8 خط شهری از شماره ی 1 تا 8 قرار گرفته اند و بر روی کلید های دیگر هیچ کدی ذخیره نشده است.

در قسمت Extention Jack می توان جکی که تلفن هایبرید به آن وصل شده است و قصد داریم کلید های حافظه ی این تلفن را برنامه ریزی نماییم، انتخاب کرد.

با توجه به اینکه کارت سوم فقط 8 داخلی آنالوگ را راه اندازی می نمایند، فقط جک 1 تا 16 که هایبرید هستند در این قسمت قابل برنامه ریزی می باشند.

بعد از انتخاب جک مورد نظر اگر بر روی هر کدام از کلید های حافظه کلیک نماییم پنجره ای مانند زیر باز می شود که در آن می توان کد و برنامه ای که قرار است به آن کلید اختصاص داده شود را انتخاب نمود.

 

برنامه ریزی کلید های حافظه 7730

 

اولین گزینه همان انتخاب یک خط شهری برای کلید حافظه ی مورد نظر می باشد.

در گزینه ی دوم می توان گروهی از خطوط شهری را برای یک کلید حافظه در نظر گرفت.

برای مشخص کردن گروه بندی خطوط شهری می توان از قسمت 3-3 نرم افزار یا همان Detail قسمت CO استفاده نمود.

در تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730 و زمانی که برای کلید حافظه گروهی از خطوط شهری تعیین شوند، اگر گوشی تلفن داخلی برداشته شده و آن کلید حافظه شماره گیری شود، یکی از خطوط شهری آزاد شده در آن گروه در اختیار داخلی برای برقراری تماس های شهری قرار داده می شود.

گروه بندی خطوط شهری می تواند در مواردی که تعداد کلید های حافظه ی کمی در اختیار داریم، بسیار مفید و کاربری باشد و به کاربر کمک نماید تا از کلید های حافظه برای دیگر موارد نیز استفاده نماید.

برای انتخاب یک داخلی می توانیم یکی از گزینه های سه یا چهار را در این پنجره انتخاب نموده و در قسمت پایین شماره ی آن داخلی را تعیین کرد تا به عنوان کلید حافظه برای تماس سریع انتخاب شود.

تفاوت گزینه ی 3 و 4 این پنجره در این است که در گزینه ی 4 انتخاب داخلی به عنوان یک شماره در نظر گرفته می شو و تلفن آن را به عنوان یک کلید حافظه ی داخلی نمی شناسد.

زمانی که گزینه ی سوم یعنی DSS انتخاب شود، وضعیت داخلی از طریق کلید حافظه به اطلاع کاربر رسانده می شود.

در این حالت چراغ روی کلید حافظه برای هر داخلی دو حالت مختلف دارد.

 

  • اگر داخلی مورد نظر که روی یکی از کلید های حافظه تعیین شده است در حال زنگ خوردن باشد، چراغ آن به حالت قرمز چشمک زن در می آید.
  • در حالتی که داخلی اشغال و در حال برقراری تماس باشد، این چراغ به رنگ قرمز ثابت در می آید.

 

در تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730 اگر بخواهیم روی یک کلید حافظه شماره خاصی مانند شماره موبایل را تنظیم نماییم باید از گزینه ی چهارم یعنی One- touch Dialing استفاده نماییم.

با کلیک کردن روی این گزینه می توان یک شماره موبایل را در قسمت پایین پنجره برای اختصاص به آن کلید حافظه برای دسترسی سریع تر وارد نمود.

بعد از اینکار برای تماس با شماره ی موبایل مورد نظر دیگری نیازی به شماره گیری آن روی تلفن داخلی نیست و کافی است یک خط شهری را آزاد نموده و کلید حافظه ی مربوط به آن را روی تلفن هایبرید فشار داد.

 

نکاتی درباره کلید های حافظه تلفن 7730

 

قیمت تلفن سانترال پاناسونیک 7730

 

با توجه به اینکه کلید های کنفرانس و FWD/DND روی تلفن های هایبرید قرار گرفته است، دیگر نیازی به برنامه ریزی آن ها بر روی کلید های حافظه دستگاه نداریم.

در اینجا به برخی از مهم ترین گزینه ها برای برنامه ریزی کلید های حافظه ی تلفن های هایبرید اشاره شد و از دیگر گزینه های این قسمت و کد های مربوط به آن ها نیز می توان با توجه به نیاز شرکت و سازمان برای تماس های سریع استفاده نمود.

بنابراین می توان گفت که بیشترین کاربرد کلید های حافظه برای مدیریت و بهینه سازی تماس های خطوط داخلی و شهری در دستگاه سانترال می باشد.

نکته ی مهمی که در برنامه ریزی کلید های حافظه می توان به آن اشاره نمود این است که اگر بر روی یک تلفن داخلی برنامه ریزی خاصی انجام شود و گوشی آن داخلی با یک گوشی تلفن هایبرید دیگری تعویض شود باز هم تغییرات به همان صورت روی تلفن جدید نیز قابل استفاده می باشد.

در واقع می توان گفت تنظیمات و برنامه ریزی کلید های حافظه بر روی جک دستگاه انجام شده و ارتباطی با گوشی های تلفن ندارد.

زمانی که از طریق تلفن برنامه ریزی 7730 و با استفاده از کد های مربوطه، کار برنامه ریزی کلید های حافظه را انجام دهیم می توانیم با مراجعه به همین قسمت از نرم افزار نیز به راحتی برنامه ریزی هر کلید را مشاهده نماییم و در صورت لزوم از طریق نرم افزار آن را تغییر دهیم.

 

در صورت نیاز برای مشاهده لیست تماس سانترال 824 با تلفن 7730 می توانید از مقاله تخصصی تیم فون سیستم استفاده نمایید.

 

شماره گیری سریع با صفحه کلید 7730

علاوه بر کلید های حافظه می توان بر روی هر کدام از کلید های شماره گیری 0 تا 9 هر تلفن داخلی نیز یک شماره شهری یا خط داخل را برای برقراری ارتباط سریع قرار داد.

برای اینکار کافی است در قسمت Personal Speed Dialing بر روی هر کدام از سطر های مربوط به اعداد 0 تا 9 کلیک کرده و یک شماره ی داخلی یا خط شهری همراه با کد 9 را وارد نمود تا کاربر با فشار دادن کلید مربع سپس عدد مورد نظر، با خط شهری و داخلی که روی آن قرار گرفته است در سریع ترین زمان ممکن ارتباط برقرار نمود.

همچنین در تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730 کلید مربوط به Message Waiting  را می توان در دو حالت مختلف با توجه به نیاز کاربران بر روی گوشی تلفن قرار داد.

البته این کلید، نشانگر led نداشته و نمی توان وضعیت داخلی که به آن اختصاص داده می شود را مشاهده نمود.

تنظیمات کلید های حافظه تلفن 7730 و آموزش تنظیمات کنسول DSS

در بخش 5-2 نرم افزار نیز می توان یک کنسول DSS را به صورت فیزیکی به تلفن داخلی ول نموده و علاوه بر قابلیت های مختلفی که در کلید های حافظه ی می توان از آن ها استفاده نمود، قابلیت های جدیدی نیز برای برنامه ریزی جهت بهبود  مدیریت تماس های داخلی ها وجود دارند که می توان بر حسب نیاز از آن ها استفاده کرد.

در تصویر زیر صفحه ی مربوط به تنظیمات DSS مشاهده می شود.

 

تنظیمات DSS بر روی تلفن 7730

 

برای راه اندازی یک کنسول DSS بر روی هر کدام از داخلی ها، ابتدا باید نوع DSS را در قسمت DSS Console NO مشخص نموده و سپس یک جک داخلی را در قسمت Console Port به آن اختصاص دهیم.

بعد از اختصاص دادن یک جک که dss روی آن راه اندازی شده است، باید این DSS را با داخلی که قصد استفاده از DSS بر روی آن را داریم، جفت نماییم.

در قسمت Pair Extention اگر شماره ی یک جک انتخاب شود، می توان کنسول مورد نظر را روی تلفن داخلی که به آن جک متصل شده است، وصل نموده و از امکانات مختلف آن استفاده کرد.

برنامه ریزی کنسول DSS نیز مانند کلید های حافظه ی هر تلفن هایبرید می باشد و می توان به راحتی برای هر کلید یک برنامه ی مشخص را تعیین نمود تا کاربر تلفن داخلی که کنسول به آن وصل شده است بتواند از این کلید های حافظه برای برقراری تماس سریع و مدیریت بهتر تماس ها استفاده نماید.

یکی از کاربردی ترین گزینه های کنسول DSS انتخاب زمانبندی دستگاه می باشد.

در  مقاله آموزش زمانبندی سانترال 824 توضیحات کاملی ارائه شد که می توان از طریق حالت دستی نیز زمانبندی دستگاه 824 را به تلفن داخلی و کد ها مربوط به آن تغییر داد.

اگر روی یکی از کلید های حافظه ی DSS گزینه ی Day فعال شود و زمانبندی دستگاه روی حالت دستی قرار داشته باشد می توان به راحتی با فشار دادن این کلید زمان دستگاه را روی شیفت کاری روی قرار داد.

علاوه بر این یکی از دیگر کلید های کاربردی بر روی کنسول DSS کلید قفل کردن داخلی ها است که برای داخلی مدیریت مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
47763