آموزش ارتباط بین دو سانترال 824

آموزش ارتباط بین دو سانترال 824

در این مطلب قصد داریم به شما نحوه برقراری ارتباط بین دو سانترال 824 پاناسونیک برای استفاده از خطوط شهری دستگاه مقابل را آموزش دهیم. برای سانترال های پرظرفیت پاناسونیک می توانید از روش های لینک کردن در بستر شبکه و با کارت PRI برای ارتباط بین دو دستگاه و استفاده از خطوط شهری و داخلی همدیگر استفاده نمایید. تیم فون سیستم یک دوره آموزشی کامل را برای ارتباط بین دو سانترال پاناسونیک پرظرفیت از طریق کارت PRI و در بستر آنالوگ را تهیه کرده است.

 

 

ارتباط بین دو سانترال 824 پاناسونیک

دستگاه های سانترال tem/tes 824 را مانند دستگاه های سانترال تحت شبکه نمی توان به راحتی با هم ارتباط داد و از قابلیت هایی مهمی که در این زمینه به وجود می آید استفاده نمود.

اما از طریق ارتباط خطوط داخلی هر مرکز با خطوط شهری مرکز دیگر می توان این دو دستگاه را با هم ارتباط داده تا کاربران هر مرکز بتوانند از خطوط شهری مرکز دیگر نیز استفاده نمایند.

برای این کار باید از قسمت سوم بخش 3 نرم افزار یعنی 3-3 استفاده کنیم.

 

ارتباط بین دو سانترال 824

 

برای ارتباط بین دو سانترال 824 باید خط شهری دستگاه 1 را به یکی از داخلی های دستگاه 2 و خط شهری دستگاه 2 را به یکی از خطوط داخلی دستگاه 1 وصل نماییم.

به عنوان مثال فرض کنید داخلی 108 دستگاه 1 را به خط شهری 3 در دستگاه شماره 2 وصل نموده ایم.

در این حالت اگر خط شهری 3 در دستگاه 2 آزاد شود می توان بوق داخلی 108 در دستگاه 1 را شنید.

و در این حالت می توان داخلی های دستگاه شماره 1 را شماره گیری نمود.

حال اگر بخواهیم به خطوط شهری دستگاه 2 از طریق دستگاه 1 دسترسی داشته باشیم باید در ستون Host PBX Access Code  کد دسترسی به هر خط شهری که در واقع مجوز ارتباط از طریق آن خط شهری برای داخلی های مرکز دیگر می باشد را وارد نماییم.

این کار باعث می شود تا به راحتی بتوانیم به خط شهری دستگاه 2 دسترسی داشته و این خط را برای داخلی های دستگاه 1 سانترال آزاد نماییم.

برای درک بهتر موضوع فرض کنید داخلی 101 برای شماره گیری کد 9 بر روی خط شهری شماره ی 3 دستگاه سانترال 1 محدود شده باشد.

در این حالت اگر دستگاه سانترال 1 با سانترال 2 ارتباط داده شود، با وارد کردن یک کد خاص مانند کد 9 در ستون Host PBX Access Code  برای هر کدام از خطوط شهری دستگاه 2، داخلی 101 می تواند به راحتی از خط شهری 3 استفاده نموده و با فشار دادن کد 9 به خط شهری مورد نظر در دستگاه سانترال 2 دسترسی داشته باشد.

برای هر کدام از ستون های مربوط به خطوط شهری در Host PBX Access Code  می توان یک کد خاص را که داخلی در دستگاه اول برای آن محدود شده است را تعریف نمود تا داخلی های دستگاه دیگر بتوانند با استفاده از خط شهری که برایشان آزاد شده و وارد نمودن آن کد، به داخلی های این دستگاه نیز دسترسی داشته باشند.

در ستون Pause Time  می توان مدت زمانی که داخلی کد مربوطه را وارد نموده و می تواند بر روی خط شهری دستگاه جدید شماره ی مورد نظر خود را بگیرد، مشخص نمود.

این مدت زمانی است که به کاربر بعد از وارد نمودن کد دسترسی به خط شهری سانترال شماره 2 داده می شود تا بتواند روی این خط شماره گیری نماید.

به صورت پیش فرض این ستون بر روی 1.5 ثانیه بوده که با توجه به نیاز و برنامه ریزی می توان آن را تغییر داد.

به طور کلی این دو ستون در قسمت 3-3 نرم افزار برای زمانی است که دستگاه 824 با یک سانترال 824 دیگر ارتباط داده شده باشد و بخواهند از خطوط شهری همدیگر استفاده نمایند.

البته نکته ای که باید حتما به آن توجه نمود این است که کد دسترسی به خطوط شهری سانترال دیگر باید برای داخلی های سانترال اول محدود شده باشد.

 

ارتباط بین دو سانترال 824 و تنظیمات باکس پایین قسمت 3-3

بعد از ارتباط بین دو سانترال 824 و در باکس پایین قسمت 3-3 نرم افزار که در تصویر زیر مشاهده می شود، تنظیمات دیگری برای خطوط شهری و تماس با آن ها وجود دارد که می توان از آن ها برای مدیریت بهتر تماس ها استفاده نمود.

 

ارتباط بین دو سانترال 824

 

در ستون اول یعنی Flash/Recall Time می توان مدت زمان فلش تماس ها برای تماس مجدد را مشخص نمود که به صورت پیش فرض برای تمامی خطوط بر روی 600 ms قرار دارد.

با این تنظیمات زمانی که کلید Flash روی دستگاه فشار داده شود، کمتر از 600 میلی ثانیه طول می کشد تا مکالمه قطع شده و دوباره بتوان با تلفن تماس برقرار نمود.

ستون Automatic Line Access برای دسترسی به خطوط شهری از طریق کد 9 می باشد.

با فشار دادن کد 9 خطوط شهری که داخلی مورد نظر به آن ها دسترسی داشته باشد، در صورت آزاد بودن در اختیار داخلی قرار می گیرند.

اگر بخواهیم دسترسی به خطوط شهری تلفن های آنالوگ، دستگاه فکس، دستگاه پوز، گوشی های بیسیم و … از طریق کد 9 را محدود نماییم می توانیم در این ستون برای خطوط مختلف شهری تیک آن را غیر فعال نماییم.

در این صورت اگر داخلی از کد 9 برای دسترسی به خطوط شهری استفاده نماید، فقط خطوط شهری برای آن آزاد می شود که تیک آن در این ستون فعال باشد.

 

آزاد کردن خطوط شهری پس از قطع تماس مشتریان

ستون CPC Signal Detection به دو ستون تقسیم شده است.

ستون Incoming مربوط به سیگنالی ورودی دستگاه سانترال از طرف مرکز مخابرات که برای قطع تماسهای ورودی و همچنین تماس های وارد شده از طرف دیزا مورد استفادده قرار می گیرد و ستون Outcoming برای سیگنالی است که از طرف سانترال 824 به مرکز مخابرات ارسال می شود.

برا درک بهتر ستون Incoming فرض کنید یک داخلی با یک خط شهری یا شماره ی موبایل تماس گرفته است و مشترک مورد نظر تلفن خود را پس از اتکام تماس قطع می کند.

برای اینکه سانترال 824 تشخیص دهد که تلفن مورد نظر قطع شده است یک سیگنال از طرف مرکز مخابرات به دستگاه سانترال 824 ارسال می شود.

زمانی که سیگنال وارد شده را دستگاه دریافت و تشخیص دهد می تواند تماس با خط شهری را قطع نماید تا خط شهری مورد نظر برای دیگر تماس ها آزاد شود.

اگر این کار بر روی سانترال 824 انجام نشود، سیگنال تشخیص داده نشده است و ممکن است خط شهری برای چند دقیقه بدون داشتن هیچ تماسی در حالت اشغال باشد.

برای اینکه باید با مرکز مخابرات هماهنگی های لازم را انجام داده تا برحسب سیگنالی که از طرف مرکز مخابرات ارسال می شود، CPC سیگنال را در ستون مشخص شده وارد نمود و این مشکل بر روی خطوط شهری به راحتی حل کرد.

البته می توان از حالت تست نیز استفاده نمود و تایم های مختلف را برای این ستون امتحان نمود تا زمان مناسب به خوبی تعیین شود.

این موضوع همانطور که گفته شد در دیزا کاربرد بسیار زیادی دارد زیرا برخی از مشتریان در هنگام تماس دیزا و پخش شدن پیغام به دلایل مختلف تماس را قطع می کنند و اگر سیگنال بر روی زمان مناسبی قرار داده نشود، مدت زمان زیادی خط شهری مورد نظر بدون استفاده در حالت اشغال باقی می ماند.

زمانی که از طرف سانترال 824 به مرکز مخابرات سیگنال ارسال شود نیز باید در ستون Outgoing برای خط شهری مورد نظر تیک آن را فعال نماییم.

البته تنها مشکل ما با CPC ها در قسمت Incoming خطوط شهری و قطع شدن تماس توسط مشتریان می باشد که برای آن راه حل های مناسب بیان شد تا بتوان از خط شهری برای مدیریت بهتر تماس ها استفاده نمود.

 

قطع شدن تماس بعد از گذاشتن گوشی تلفن

در ستون Disconnect Time می توان مدت زمان قطع شدن تماس بعد از قرار دادن گوشی تلفن بر روی آن را مشخص نمود.

این ستون به صورت پیش فرض بر روی 1.5 ثانیه قرار دارد و این به آن معناست که اگر در هنگام تماس گوشی تلفن بر روی جایگاه آن قرار داده شود، 1.5 ثانیه طول می کشد تا تماس به طور کامل قطع شود.

مهم ترین کاربرد این ستون برای تلفن های آنالوگی است که بر روی خود از کلید Flash استفاده نمی کنند.

برای ترانسفر کردن تماس ها بر روی این تلفن ها باید گوشی آن ها را روی تلفن قرار داده و با برداشتن آن این کار را انجام داد.

در این حالت برای ترانسفر کردن تماس ها باید قلاب گوشی را طوری روی تلفن داخلی قرار دهیم که این عملیات کمتر از 1.5 ثانیه طول بکشد تا تماس قطع نشود.

با توجه به نوع برنامه ریزی دستگاه می توان این زمان را برای خطوط شهری مختلف تغییر داد.

بر روی همه ی مدل های تلفن آنالوگ و بیسیم شرکت پاناسونیک کلید Flash وجود دارد و در صورتی که از این تلفن ها استفاده نمایید برای ترانسفر کردن تماس نیازی به این کار نداشته و با کلید فلش می توانید به راحتی این کار را انجام دهید.

البته نکته ای که باید در نظر داشته باشیم این است که اگر در ستون اول مدت زمان مورد نظر برای استفاده از کلید Flash دستگاه بیشتر از ستون Disconnect Time باشد، دیگر از طریق کلید فلش برای آن خطوط شهری نمی توان تماس ها را ترانسفر نمود.

در ستون Ring Tone Pattern می توان حالت رینگ داخلی ها در زمان زنگ خوردن خطوط شهری را مشخص نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
47763