
تاریخ انتشار : 2020/11/30
بر چسب ها :
دسته بندی : آموزش سانترال, آموزش سانترال NS500, آموزش سانترال TDA و TDE, آموزش سانترال پاناسونیک
تاریخ انتشار : 2020/11/30
بر چسب ها :
دسته بندی : آموزش سانترال, آموزش سانترال NS500, آموزش سانترال TDA و TDE, آموزش سانترال پاناسونیک
دسترسی داخلی ها به خطوط شهری یکی از مهم ترین بخش های برنامه ریزی در سانترال های پرظرفیت TDA و TDE است که در این مطلب قصد داریم به صورت مرحله به مرحله آن را مور د بررسی قرار دهیم.
این مراحل برای سانترال NS500 نیز مشابه است اما برای سانترال های کم ظرفیت 824 و سانترال HTS32 تفاوت هایی دارد که در مقالات آموزشی به این دستگاه ها نیز پرداخته ایم.
اگر می خواهید صفر تا صد برنامه ریزی سانترال TDA و TDE را خودتان انجام دهید، حتما این فایل آموزشی را از بین محصولات آموزشی فون سیستم تهیه کنید.
محصول آموزشی
مقاله آموزشی
برنامه ریزی داخلی ها برای دسترسی به خطوط شهری در سانترال پاناسونیک از چند نظر اهمیت دارد و حتما باید انجام شود.
اولین موضوعی که در این باره می توان به آن اشاره نمود این است که با این کار می توانید برای برخی از داخلی ها محدودیت در ارتباط با خطوط شهری تعین کنید.
یعنی می توانید یک خط شهری را در اختیار برخی از داخلی ها قرار دهید و یک خط شهری را برای آن ببندید تا نتوانند با آن تماس داشته باشند.
در برخی از موارد مدیریت می خواهد یک خط اختصاصی داشته باشد تا هر زمانی که با آن تماس گرفت، مشغول نبوده و بتواند به راحتی از خط مورد نظر استفاده نماید.
یکی دیگر از مزایای برنامه ریزی این قسمت می تواند به مدیریت بهتر هزینه ها برگردد.
شما می توانید با این کار داخلی هایی که بیشترین تماس را داشته بین خطوط مختلف پخش نمایید تا هزینه تماس بین این خط ها پخش شود.
همچنین می توانید دسترسی یک داخلی را به طور کامل به خطوط شهری ببندید.
البته در نظر داشته باشید که این قسمت با محدودیت از نظر شماره گیری یا همان TRS متفاوت است.
مقاله آموزشی
برای برنامه ریزی دسترسی داخلی ها به خطوط شهری در سانترال TDA100 یا دیگر مدل های سانترال پرظرفیت سری TDA و TDE باید ابتدا داخلی ها را در کلاس های مشخصی قرار دهید.
اگر می خواهید به داخلی های خود یک برنامه ی مشخص و یکسان بدهید، باید آن ها را در یک کلاس قرار دهید.
حال اگر بخواهید برای هر داخلی خود یک برنامه و دسترسی خاصی قرار دهید، باید هر داخلی را در یک کلاس مجزا قرار دهید.
بنابراین اگر می خواهید یک یا چند داخلی برنامه ریزی یکسانی داشته باشند باید ابتدا آن ها را در قسمت 1-1-4 نرم افزار در یک کلاس یکسان قرار دهید.
وارد قسمت 1-1-4 نرم افزار برنامه ریزی سانترال TDA شوید.
در ستون COS می توانید در جوی سطر مربوط به هر داخلی یک شماره کلاس را مشخص کنید.
بعد از تعیین کلاس بندی داخلی ها باید به سراغ قسمت 2-7-2 نرم افزار بروید.
در این قسمت از نرم افزار شما می توانید برای هر کلاس از داخلی ها تعیین کنید که به کدام ترانک از خطوط شهری دسترسی داشته باشند.
نکته: ترانک بندی خطوط شهری در قسمت 1-10 نرم افزار انجام می شود.
در این قسمت اگر جلوی سطر شماره هر کلاس و زیر ستون مربوط به ترانک خطوط شهری، کلیک کنید، رنگ آن به آبی تغییر میکند.
آبی شدن به معنای بلاک شدن آن کلاس برای دسترسی به خطوط شهری است.
یعنی اگر قصد دارید کلاس 2 به ترانک های 2 و 4 دسترسی نداشته باشد می توانید مانند تصویر زیر، برنامه ریزی این قسمت را انجام دهید.
در صورتی که مشکلی در برنامه ریزی این قسمت داشتید با تیم پشتیبانی فون سیستم تماس بگیرید تا مشکل شما در سریع ترین زمان ممکن برطرف شود.
دیدگاهتان را بنویسید